Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 Kedves Vendégeim, Tisztelt Látogatóim!

 Kérem, tiszteljék meg vendégkönyvemet néhány jó szóval!

Munkámat nagy mértékben segítené a bátorítás,  Kép és minden vélemény, kritika, ötlet, valamint kiegészítés az oldalhoz.

A honlap politikamentes és kizárólag a fotográfia történetével kapcsolatos bejegyzéseket tartalmaz. Megköszönöm, ha ezt figyelembe veszik kedves vendégeim is.

Ahogyan az időm engedi, természetesen bővítem az anyagot, remélem, minden fotográfiakedvelő talál benne kedvére való érdekességet.
 
 Ha idejük engedi, látogassák meg a honlap anyagául szolgáló Korok, Képek, Kamerák fotográfiatörténeti állandó kiállításomat is Miskolcon, a Herman Ottó Múzeum Papszeri kiállítóépületében.
 
 Jó szórakozást kívánok: Dömötör Zoltán

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Re: Debrecen

(Miklós, 2011.11.23 09:54)

Részemről mehet a csere-bere
Üdv
Miki

Debrecen

(László K., 2011.09.17 23:15)

Kedves Zoli!
Végre sikerült elolvasnom a könyvet. Nagyon tetszik, főleg a fényképezőgépek "megszerzéséről" szóló történetek. Nekem is van 1-2 gépem aminek ismertem a tulajdonosát, történetét és számomra értékesebb, mint sok más valódi értéket képviselő kamera.
Ajánlom minden kedves fotós, gyűjtő és fotográfia iránt érdeklődő figyelmébe. Remélem mihamarabb sikerül meglátogatni a múzeumot és élőben megcsodálni a gyűjteményed. Küldöm a linket amit igértem.
Barátsággal: Kun László

Re: Debrecen

(cameramuseum.hu, 2011.09.18 16:56)

Kedves Laci!
Örülök, hogy elnyerte tetszésedet a könyv! Ha lesz alkalmad Miskolcon járni, egyeztessünk időpontot, szívesen tartok Neked "tárlatvezetést". Köszönöm a linket is, megkaptam, sok jó ötletet ad a honlapom fejlesztésére!
Barátsággal: Zoli

gadomail@gmail.com,

(Dobrocsi Gábor, 2011.09.15 09:13)

Kedves Zoltán,
Bár kiállítását már hónapokkal ezelőtt láttam, a weblapot csak most találtam meg. Éppen egy Kiev 4-est tervezek vásárolni és az ezzel kapcsolatos keresések útján jutottam el az oldalára. Én szintén gyűjtök régi kamerákat, persze a magam szolid módján és amelyiket lehet használom is.
A kiállítás fantasztikus, tervezem legalább mégegyszer meglátogatni. A Duflex történe szinte már hihetetlen, és nagy öröm volt látni a gépet kiállítva.
A weboldal remek, nagyon tetszik, hogy igényes fotók vannak feltéve egyes kiállítási darabokról.

Tisztelettel, Dobrocsi Gábor

Re: gadomail@gmail.com,

(cameramuseum.hu, 2011.09.15 20:59)

Kedves Gábor!
Mindig örömmel tölt el, ha a munkámat elismeri valaki, s igen, a hiúságomnak is jót tesz, ha ez nyilvánosság előtt történik.
Nagyon szépen köszönöm, s igyekszem lassacskán a gyűjtemény további részeit is feltöltögetni.
Gyűjtőtársi üdvözlettel: Dömötör Zoltán

caltidar@gmail.com

(Pop Lenard, 2011.09.05 11:52)

Tiszteletem Zoli-bácsi , én nem vagyok igazan a szavak embere ezért nem is fogom túlfogalmazni ^^ gyönyörű gyűjtemény szebbnél szebb darabokkal és rendkívüli részletességgel,remélem lesz rá alkalmam hogy szabad szemmel is megcsodálhassam mindet.

tisztelettel: Lenard

Re: caltidar@gmail.com

(cameramuseum.hu, 2011.09.05 14:08)

Kedves Lenard!

Köszönöm a kedves szavakat, szeretettel várom a kiállításomon!

Baráti Üdvözlettel: Dömötör Zoli

multifilm@freemail.hu

(Ormos Ferenc, 2011.09.02 09:34)

Kedves Zoli! Nem vesztem el és nem felejtkeztem el rólad. Kicsit sűrű lett az életem, de a közeljövőben feltétlenül jelentkezem.
Barátsággal: ormosferi

Re: multifilm@freemail.hu

(cameramuseum.hu, 2011.09.02 14:44)

Kedves Feri!

Szeretettel várlak!

Baráti üdv: Zoli

tannefoto@gmail.com

(Kiss Tanne István, 2011.09.01 19:15)

Kedves Zoltán!
Egy fotográfiatörténeti könyvet kézbe véve az ember legkevésbé arra számít, hogy az gombócot varázsol a torkába és kifényesíti a szemét, pedig, hát ez történt!
Nagyszerű könyv, gratulálok hozzá!
A honlapod linkjét engedelmeddel fölvettem a honlapajánlómba:
http://tannefoto.gportal.hu/
Baráti üdvözlettel:
Kiss Tanne István

Re: tannefoto@gmail.com

(cameramuseum.hu, 2011.09.01 21:50)

Kedves István!

Megtisztelő szavak a hazai fotós társadalom egyik meghatározó alakjától, köszönöm szépen!
A fotográfia az emberi érzések egyik legszuggesztívebb kifejezési formája, ezt próbáltam a könyvemben is érvényesíteni. Örülök, hogy sikerült.

Barátsággal: Dömötör Zoli

Ui: Köszönöm a link-ajánlást, viszonozni fogom.

Debrecen Epreskert u sterbai@freemail.hu

(sterbai, 2011.08.07 17:52)

Nagyon tetszik a könyv, a gyűjteményed nagyon látványos a mai napon is erről beszélgettünk a családdal.

tisztelettel: Csurgó Béla

Re: Debrecen Epreskert u sterbai@freemail.hu

(cameramuseum, 2011.08.07 21:00)

Kedves Béla!
Köszönöm a kedves sorokat, örülök, hogy könyvem és gyűjteményem elnyerte a tetszéseteket.
Baráti üdv: Zoli

multifilm@freemail.hu

(Ormos Ferenc, 2011.07.24 13:31)

Kedves Zoli! Könyvedet Erdős Misi barátomtól kaptam-akiről könyvedben említést is teszel. Magam Budaörsön lakom,de gyűjteményem egy része a fóti filmgyárban más része a Mafilmben és a legfontosabbak (a Duflex is) itthon Farkasréti út 71-ben van.Telefonszámod megvan enyém:3630 94 80 437 ha megengeded jövő héte hívnálak. Baráti üdv: ormosferi

Re: multifilm@freemail.hu

(cameramuseum.hu, 2011.07.24 16:04)

Kedves Feri!

Megtisztelő, hogy rövidesen a magyar filmgyártás egyik élő legendáját is kiállításom vendégeként köszönthetem. Örömmel várom a hívásodat.

Üdv: Zoli

multifilm@freemail.hu

(Ormos Ferenc, 2011.07.23 13:25)

Kedves Zoltán! Könyved kedvencemmé lett-magam is fotó és filmkamera gyüjtögető vagyok, egyébként filmes. Ha Miskolcra jutok feltétlenül megnézem kiállításodat.A közös szenvedély kapcsán merek tegeződni. Gratulálok könyvedhez. Ismersz-e még valakit aki Duflexet javít? Ha igen kérlek írd meg. Baráti üdvözlet: ormosferi

Re: multifilm@freemail.hu

(cameramuseum.hu, 2011.07.23 21:29)

Kedves Feri!

Nagyon örülök,hogy tetszik a könyvem. Hol laksz, hogy került utadba a könyv? Ha Miskolcon jársz, szívesen dedikálom és körbevezetlek a kiállításomon. Nagy örömöt szereztél, köszönöm!
Elérhetőségeimet megtalálod a "Kapcsolat" oldalon.
Duflexet Miskolcon kedves barátom,Bredács István annak ellenére, hogy már nem praktizál, biztos, hogy szívesen és nagy szakértelemmel javít. Szívesen megadom az elérhetőségeit. Őt is boldoggá teszed vele.

Barátsággal : Zoli

Szeged

(Fehér Lajos, 2011.07.13 13:50)

Tavaly találtam a honlapra. Mivel tetszett, többször is visszatértem. Innen jutott birtokomba a K.K.K. című könyv. Nagyszerű kiadvány. Mindenkinek ajánlom, aki kicsit is szereti ezt műfajt. Nem beszélve a közvetlen, baráti hangú levelezéssé alakult megrendelésről. Ha Miskolcon járok, feltétlen felkeresem a kiállítást is. Gratulálok, Zoltán!
Baráti üdvözlettel: Lajos

Re: Szeged

(cameramuseum.hu, 2011.07.13 20:57)

Kedves Lajos!
Örülök, hogy tetszik a könyvem és a honlapom! Ha Miskolcon jársz, értesíts és örömmel viszlek el egy tárlatvezetésre a kiállításomon!
Barátsággal: Zoli

miskolc

(szaniszlóné kövesdi judit, 2011.06.20 13:32)

Már egyszer hosszú bejegyzésem nem fogadta a vendégköny, de kitartó vagyok és újra kisérletezek.
nagyon nagyon örülök, hogy a kiállítás sokszori megtekintése után személyesen is megismerthettem Zoltánt. Gratulálok a színvonalas és igényes kiállításhoz és a szép könyvhöz!
Mindenkinek ajánlom, aki s régit, a szépet , a fotózást kedveli, látogassa meg a Papszer épületét és vegye meg a Korok, Képek, Kamerákat! nem fog csalódni! Judit