Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Előzetes a könyvből (Sample of my book)

1.-a-konyv-cimoldala.jpg

Már két éve kész volt és csendben várt a megjelenésre.

VÉGRE MEGJELENT!

Soha nem gondoltam arra, hogy egy könyvet könnyebb  lehet megírni, mint kiadni. Igen, szerettem volna  én már sokkal előbb is, de sajnos még nem érett meg rá az idő, és amint azt manapság mindenki tudja, az idő pénz.

 
Ez itt egy kis ízelítő,- néhány belső oldalpár - ilyen lesz a könyv: 210 mmx 230 mm-es formátumban, kemény fedéllel, 140 g/m2 műnyomó papíron. Higgyék el, megérte várni rá!


(A belő oldalpároknál a nagyítóra kattintva mozgatható és olvasható minőségű az anyag!)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

1112.Budapest, Löveg utca 3 E épület 2. em. 4.

(Zalavári Árpád, 2016.08.06 13:20)

Tisztelt Zoltán

Jó magam nem régen kezdtem el a fotózást, és nagy megelégedésemre szolgált, hogy ilyen részletességgel, és szenvedéllyel tesz eleget sok fotóstársamnak. Sajnos még nem állt módomban , látni ezt a csodát, mivel a mostani pillanatig nem is tudtam róla. Az iránt érdeklődnék, hogy lehet a könyvét (Korok , Képek Kamerák) megvásárolni. Mit kell hozzá tennem. Ez nem azt jelenti , hogy nem vagyok kíváncsi a kiállításra, de a könyvét megszeretném vásárolni.
Üdvözlettel ,

Zalavári Árpád

Re: 1112.Budapest, Löveg utca 3 E épület 2. em. 4.

(cameramuseum, 2016.08.06 14:07)

Kedves Árpád!
Megtisztel, hogy érdeklődik a könyvem iránt!
A domosconsulting@gmail.com -ra ha küld egy megerősítést, írom a részleteket. A kiállításomat sajnos már lebontották, de a www.miskolcpanorama.hu lapon a gyűjtemények c. fülnél 3D-ben megtekinthető Kertész Attila fotóművész barátom jóvoltából.

Tisztelettel: Dömötör Zoltán

gnagygbr_kukac_gmail_pont_hu

(Nagy Gábor, 2013.06.30 23:29)

Kedves Zoltán!

Ma vettem meg a könyvet Egerben...letehetetlen olvasmány volt.
Szerettem a "meséit" amelyek nem csak a gépek történetét beszélik el, hanem elvittek egy olyan világba amely már csak az ilyen megszállott, ihlettett "Gyűjtők" lelkében- gyűjteményeiben élnek!

Nagyon köszönöm!

Üdv:

Gábor

Re: gnagygbr_kukac_gmail_pont_hu

(cameramuseum.hu, 2013.07.01 14:31)

Kedves Gábor!

Köszönöm az elismerő szavakat, szívből örülök, hogy hozzájárulhattam napjának szebbé tételéhez!

Mosolygós, napsütötte hetet kívánok tisztelettel: Zoli

balintag@gmail.com

(Bálint Ágnes, 2011.10.04 14:36)

Kedves Dömötör Zoltán!

Nagy örömmel láttam, hogy végre az interneten is található (az Ön gyűjteménye révén) némi információ Zureich Károlyról. Évek óta keresek róla anyagot, és szeretném megkérdezni, hogy Ön tud-e több képéről, hagyatékáról, esetleg az életéről valamit? Németh László életrajzából írtam a doktori értekezésem, és az ő kapcsán találkoztam Zureich Károly nevével, aki Németh László keresztapja volt, nagyapjának legjobb barátja, sőt egyes források szerint a vér szerinti nagyapja. Németh László az önéletírásában emleget olyan Zureich-fotókat (montázsokat), amelyeket ő személyesen még jól ismert, de azóta semmiféle gyűjteményben nem bukkantak fel. Az én kutatásomhoz elsősorban illusztráció értékűek volnának ezek a fotók, de ezen túl némi magyarázó/bizonyató erővel is bírnának. Fotótörténetileg is minden bizonnyal izgalmasak lehetnek ilyen montázsok a 19. század végéről. Természetesen én is szívesen megosztom Önnel, amit eddig Zureich Károly életéből sikerült felgönygyölítenem.

Üdvözlettel,
Bálint Ágnes
Pécsi Tudományegyetem
BTK Neveléstudományi Intézet

Re: balintag@gmail.com

(cameramuseum.hu, 2011.10.05 20:19)

Kedves Bálint Ágnes!
Túl sokat egyelőre sajnos én sem tudok Zureich Károlyról, de pár nap türelmét kérve küldök a megadott e-mail címére pár Zureich-fotográfiát és azt, amit eddig sikerült róla összeszednem.
Tisztelettel: Dömötör Zoltán

llssslsxí 8

(Hajnalka, 2012.08.13 09:12)

lahikjlduizasmyxkUSAkOAXKUÍTZKJSHUJYXUHJDBJXYOÍÉ-usUXKIYUIXJKYHS.JDKJHCUKNYxkjvcnxkhxmnm,hdujxckjxjhcmmjcj shdkkx cmmkm,,j ckjshmjh hjsujsjukkjuijizu,ksjaelsyzzmmghülyeségbxgnchxjbcjhjvbllfcdgfcgxnghdnhhngxjdgscn,kvjk,mckzsztzsgzstu6b wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz HÜLYESÉG

Re: llssslsxí 8

(cameramuseum.hu, 2012.08.13 11:21)

Kedves Hajnalka!

Köszönöm értékes hozzászólását, s javaslom íráskészségének kiteljesedésééig a képek nézegetését :-)

Üdv: Dömötör Zoltán

Re: llssslsxí 8

(pityu, 2013.02.14 20:09)

szerintem is

viktor.balogh20001128@citromail.com

(kínai józsi, 2013.02.14 20:09)

qrva jo

gyöngyössolymos szabadcság út 57

(szabó erzsébet, 2012.04.24 10:42)

TUTIJÖK EZEK A KÉPEK:p

Re: gyöngyössolymos szabadcság út 57

(cameramuseum.hu, 2012.04.24 13:25)

Kedves Erzsébet!

Köszönöm a dicsérő szavakat, a könyvem egésze ezt a képet tükrözi. Fotográfiát, fotográfiatörténetet kedvelő rokonainak, ismerőseinek, vagy akár Önnek is sok szép percet szerezne.
Ha kedve támad hozzá, rendelje meg és akár névre dedikálva postázom.

Üdvözlettel: Dömötör Zoltán