Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Most Ön az egyetlen látogató...

Kellemes nézelődést kívánok, s ha tetszik, kérem, nézze meg Miskolcon, a Herman Ottó Múzeum Papszeri Kiállító épületében.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Köszönet

(cameramuseum, 2011.02.02 19:41)

Kedves Erika!

Köszönöm a kedves és elismerő sorokat. :-)
Ezt a honlapocskát éppen azért készítettem, hogy a fotókultúrát közelebb vihessem a diákokhoz, hogy az optika ne csak két, ellenkező irányba mutató nyíl legyen, közte egy stilizált lencse.
Boldoggá tesz, ha eddigi munkámmal segíthettem ember-centrikus pedagógusi munkáját, s örömmel veszem, ha a továbbiakban is segíteni tudom. Miskolcon van egy szép állandó kiállításom a Herman Ottó Múzeumban, ha van rá lehetőségük, kérem, nézzék meg.
A könyvem két éve készen van, a nyomdai előkészítéssel bezárólag. Ha a sors úgy akarja, (és miért ne akarná?) akkor egy NKA-pályázat segítségével április körül ki tudom adni. Értesíteni fogom e-mail-en, de a honlapomon is hírül fogom adni.

Tisztelettel: Dömötör Zoltán

soska777@freemail.hu

(Sós Erika, 2011.02.02 17:45)

Kedves Dömötör Úr!

Sós Erika Vagyok , középiskolában tanítok éneket és médiaismeretet. Olyan anyagokat kerestem a neten, melyekkel sokkal jobban felkelthetném diákjaim érdeklődését óráimon és sokkal többet kaptam!
"Véletlenül" találtam erre az oldalra és nagyon megörültem a rengeteg anyagnak, az akár laikusok számára is érthető ismertetőknek - a se nem tolakodó, se nem hívalkodó hangvételnek. Nagy munka áll Ön mögött és előtt. Annak külön örültem, hogy ebből az anyagból le lehetett tölteni bármit, de azért szeretném megkérdezni, hogy felhasználhatom-e óráimon - temészetesen megemlítve Önt és az Ön nevéhez fűződő Cameramuseum-ot.
Szeretném még megtudni, hogy könyvét kiadták-e már és hogyan lehet hozzájutni, milyen áron? Iskolánk könyvtárában is ott lenne a helye.
Gratulálok munkájához, - a glosszákhoz külön is.

Üdvözlettel: Sós Erika